Ελληνική Βιοτεχνία
Οι παντόφλες της Amaryllis Slippers κατασκευάζονται με δεξιοτεχνία στο χέρι στην Ελλάδα. Με γνώμονα την ευχαρίστηση των πελατών μας, η εταιρεία μας επιλέγει με προσοχή πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.
Το βαμβάκι έχει πολλά οφέλη για το δέρμα, είναι μονωτικό και εξασφαλίζει ρύθμιση της θερμοκρασίας χωρίς να χάνει το σχήμα του. Αναπνέει και διατηρεί το δέρμα καθαρό, αεριζόμενο και χωρίς οσμές, ενώ έχει υψηλή απορροφητικότητα, ωστόσο στεγνώνει γρήγορα, αναπνέει και διατηρεί το δέρμα καθαρό, αεριζόμενο και χωρίς οσμές, ενώ είναι απαλό, ανθεκτικό και υπο-αλλεργικό. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο στους 30ο χωρίς στύψιμο.
Η σόλα που χρησιμοποιούμε παρέχει αυξημένη άνεση, βελτιωμένη απορρόφηση κραδασμών και καλύτερη πρόσφυση. Έχει σχεδιαστεί για να είναι μαλακή με τα πόδια και να μειώνει την πίεση όταν περπατάτε και είναι αντιολισθητικές. Συνολικά, οι σόλες τσελ προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που τις καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση, υποστήριξη και ασφάλεια.
Βάρος | 0.35 κ. |
---|---|
Μέγεθος | |
Κατασκευαστής | |
MPN | 53312-2 |
Χρώμα | |
Σχέδιο | |
Υλικό | |
Φύλο | Άνδρας |
ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΒΟΎΡΗ –