Γιατί να επιλέξω τις παντόφλες Amaryllis

1. Επιλέγω προϊόντα κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας:

Οι παντόφλες μας κατασκευάζονται από πετσέτες και υφάσματα από 100% οργανικό βαμβάκι, σατέν υφάσματα και σόλες gel ειδικά σχεδιασμένες για αυτόν τον σκοπό.

2. Φροντίζω τα πόδια μου:

Δεδομένου ότι τα πόδια μας είναι ένα λεπτό συστατικό του σώματός μας, πρέπει να τα φροντίζουμε και αυτά. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά και διάφορα υλικά διαθέσιμα στην αγορά στις μέρες μας, με την πλειοψηφία τους να είναι πολυεστέρας, που είναι δυστυχώς η λιγότερο ακριβή επιλογή. Ωστόσο, ο πολυεστέρας περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα πλαστικού, καθιστώντας τον το λιγότερο ασφαλές και ποιοτικό υλικό, επειδή μπορεί να προκαλέσει περισσότερο εφίδρωση στα πόδια, να αισθάνονται πιο ζεστά και τα ευαίσθητα δέρματα να αναπτύξουν αλλεργικές αντιδράσεις.

Οι παντόφλες μας είναι κατασκευασμένες από υλικά που είναι μαλακά και φιλικά προς το δέρμα, υπο-αλλεργικά, στεγνώνουν γρήγορα, απορροφούν την υγρασία και έχουν αντικραδασμική σόλα. Επειδή στεγνώνουν γρήγορα, δεν αφήνουν τα μικρόβια και τους μύκητες να αναπτυχθούν, προστατεύοντάς τα επομένως από αυτά.

3. Είμαι υποστηρικτής της ελληνικής αγοράς.

Η Amaryllis-slippers ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1991. Κατασκευάζει και εμπορεύεται παντόφλες και νεσεσέρ. Οι παντόφλες Amaryllis σύντομα καθιερώθηκαν και τοποθετήθηκαν σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, εσωρούχων και υποδημάτων σε όλη τη χώρα, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων και η διατήρηση της καλής ποιότητας σε λογικές τιμές. 

cinderella-glass-slipper

H ιστορία των Παντοφλών

Οι παντόφλες ή τα υποδήματα τύπου mule είναι από τα παλαιότερα παπούτσια που είναι γνωστό ότι έχουν φορεθεί στους προϊστορικούς χρόνους. Το όνομα πιστεύεται ότι

Διαβάστε περισσότερα »
winter treatment for legs

10 έξυπνες συμβουλές για τη φροντίδα των ποδιών σου για το Χειμώνα.

Τα πόδια ταλαιπωρούνται εξίσου κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών. Ο οργανισμός έχει ως στόχο να προστατέψει τα ζωτικά μας όργανα και η θερμότητα μεταφέρεται

Διαβάστε περισσότερα »
Δεν υπάρχουν άλλα άρθρα
Summer Sales έως και 40% μόνο για λίγο. Πρόλαβε τα!
Summer Sales έως 40% μόνο για λίγο.